Založ si blog

Kávovar SENCOR SES 9300 v super akcii

Aktuálne nám v planeo elektro prebieha akcia, takže ak zvažujete kúpu kávovaru, odporúčame tak urobiť teraz, nakoľko je cena vynikajúca, a to len 431,20€ (cenové rozmedzie na heureke 523-539€), to je úspora okolo stovky…

Automatický kávovar SENCOR SES 9300BK prináša kombináciu najmodernejších technológií a elegantného dizajnu. Jednoducho sa ovláda pomocou farebného LED displeja, na ktorom si zvolíte svoj obľúbený nápoj. Týmto úplne výnimočným prístrojom nastavujeme nové štandardy v procese prípravy kávy s nerezovým mlynčekom na zrnkovú kávu a vlastným mliečnym systémom EasyLatte. Kvalitné vyhotovenie s dôrazomna detail vám dopraje skutočný zážitok z každej šálky kávy pohodlne u vás doma. Kávovar je vybavený výkonným čerpadlom 19 barov, ktoré je podporené Thermoblock systémom a bojlerom na precíznu extrakciu kávy s funkciou predsparenia. Navyše do neho môžete vložiť už vopred namletú kávu, napríklad na výrobu bezkofeínového variantu bez toho, aby ste museli meniť kávové zrná vo vnútri prístroja.

Ako spraviť dobrú kávu v kávovare? Treba skúšať a skúšať, no úspechom je dobrý kávovar a jemne pomletá káva. Odporúčame ja kávovary delonghi.

Kde kúpiť erotické pomocky? Eros.sk

06.05.2024

Zaujímavosť na úvod : vedeli ste o tom, že prvé dildo je staré cca 10.000 rokov, ale nafukovacia anča vznikla až počas druhej svetovej vojny? Svedčí to o tom že ženy sú podstatne dlhšie nespokojné ako muži 🙂 Každý sa rád nechá rozmaznávať. Veď čo je zlé na tom, cítiť sa dobre a relaxovať? Máme radi dobré jedlo, hudbu, zábavnú spoločnosť a dobrý sex. [...]

Erotické poviedky – podcast

01.05.2024

Nebaví Vás čítať? Máme pre Vás riešenie : erotické poviedky na spotify a podmaze. Napísali sme pre Vás erotické poviedky, ktoré si zamilujete. Pretože ich nemusíte čítať 🙂 Nahrali sme ich pre Vás ako podcast na spotify a podmaz, kde si ich zdarma vypočujete. Podcast na spotify nájdete TU Podcast na podmaze nájdete TU Tvorbu sexpoviedok podporil náš obľúbený sexshop , [...]

Dermacol – kvalitná kozmetika

03.04.2024

Česká značka Dermacol už viac ako polstoročie zdokonaľuje pleť a stará sa o krásu žien. Jedenz prvých krycích make-upov na svete vznikol v českom laboratóriu Dermakol. Už v šesťdesiatych rokochho používali hollywoodske hviezdy a Dermacol je aj po päťdesiatich rokoch synonymompre dokonalý make-up nielen v Českej a Slovenskej republike, ale aj na celom svete.

andrej danko

SNS očakáva stanovisko od Smeru k účasti na stretnutí v Prezidentskom paláci

18.05.2024 12:13

SNS nepodporuje okrúhly stôl za účasti lídra hnutia Slovensko Igora Matoviča.

SR voľby24 prezident kandidáti debata 1. kolo BAX

Matovič v kontexte atentátu na premiéra vyzýva ministra Šutaja Eštoka na odstúpenie

18.05.2024 11:44

Šutaj Eštok by mal podľa Matoviča „vytiahnuť hlavu z piesku", prijať za to zodpovednosť a odstúpiť aj z úcty k samotnému Ficovi.

súd, fico, atentát, cintula, šts

Fica zasiahol viackrát: Atentátnik stojí pred súdom, prokurátor žiada väzbu

18.05.2024 10:00, aktualizované: 11:50

Súd sprevádzajú prísne opatrenia, zasadnutie je neverejné, novinári sa nedostanú ani do areálu. Situáciu sledujeme priamo v Pezinku.

nakupy

Poradíme Vám s nákupom čohokoľvek a odporučíme TOP produkty

Štatistiky blogu

Počet článkov: 15
Celková čítanosť: 10290x
Priemerná čítanosť článkov: 686x

Autor blogu

Kategórie