Založ si blog

Ružový slon – obľúbený sexshop

Ruzový slon je čoraz známejší a obľúbenejší sexshop, ktorý má okrem internetového obchodu aj dve predajne u nášho suseda v Českej republike. To však nič nemení na fakte, že Ružový slon je na slovenskom trhu čoraz obľúbenejší.



Maskotom Sexsohopu je ružový slon z reklamy, ktorý má už niekoľkoročnú tradíciu. Zákazníci tu nájdu erotické hračky, pomôcky, sexi oblečenie, podporu erekcie, kondómy… všetko pre dokonalé spestrenie vášho intímneho života. Zatiaľ čo produkt pochádza od overeného výrobcu a je pripravený na odoslanie, Pink Elephant je najlepší produkt, ktorý je momentálne na trhu dostupný.


Sexshop Pink Elephant si zamilujete nielen pre širokú škálu produktov, ale aj pre efektívnu kategorizáciu. Ružový slon obslúžil desaťtisíce zákazníkov, ktorým priniesol množstvo pozitívnych recenzií a hodnotení.
Ja osobne si musím dať pozor na diskrétne balenie produktu!

Ružové slony nie sú na trhu erotických pomôcok a hračiek žiadnou novinkou, práve naopak, majú za sebou dlhú históriu. Táto kamenná predajňa bola otvorená už v polovici deväťdesiatych rokov a odvtedy tu zákazníci vždy našli osvedčené produkty.

Filozofiou sexshopu je diskrétny a profesionálny prístup. Už som spomínal diskrétnosť a toto sa naozaj hodí. Čo sa týka ich profesionálneho prístupu, nazývajú sa „Elephant Team“, teda skupina odborníkov, ktorí spolupracujú na maximalizácii spokojnosti zákazníkov. V roku 2020 bol Ružový slon navyše portálom Heureka označený za najlepší obchod s elektronikou roka, čo ukazuje, že jeho kvalita je skutočne overená.


Poštovné je zadarmo pri nákupe nad 60 €, ale po registrácii budete klasifikovaný ako stály zákazník s dopravou zadarmo pri nákupe nad 35 € (inak poštovné začína na približne 2,99). Ďalšou výhodou sexshopu Ružový slon je, že objednávky prijímajú aj v sobotu a nedeľu a balíčky balia zákazníkom až do 21:30. Na určité typy položiek môžete dokonca získať darčeky zadarmo!

Prejdime k tomu, čo si vlastne u ružového sloníka môžete kúpiť. Sexshop ponúka široký sortiment sexuálnych hračiek a hračiek, ktoré spestrí váš sexuálny život a umožnia ženám a mužom nájsť si vlastnú intimitu a ponúkajú aj špeciálne balíčky určené len pre páry. Vybrátor, kolíky, womanizery, gumové anče, BDSM príslušenstvo…No všetko na čo si spomeniete.

Ľudia, ktorí milujú klasiku, ako aj tí, ktorí majú záujem vyskúšať niečo nové a úplne iné, budú chcieť vyskúšať Ružový slon! Od klasických vibrátorov, Venušine guľôčky, lubrikanty (aj z prírodných materiálov), dildá až po dildá, vákuové pumpy, erekčné krúžky a ďalšie, tieto posunú váš sexuálny zážitok na úplne inú úroveň!

Samozrejme, ako som už načrtol v úvode, v Ružovom slonovi nájdete okrem sexuálnych pomôcok a hračiek aj kvalitnú sexi bielizeň pre mužov aj ženy a áno, nájdete tu aj sexi oblečenie, sú Wait, aj skvelý darček pre partnera, ale prečo ho darovať len svojej polovičke… Skvelý darček aj pre partnera (sexi hasiča alebo sexi policajta či lekára?)

Dermacol – kvalitná kozmetika

03.04.2024

Česká značka Dermacol už viac ako polstoročie zdokonaľuje pleť a stará sa o krásu žien. Jedenz prvých krycích make-upov na svete vznikol v českom laboratóriu Dermakol. Už v šesťdesiatych rokochho používali hollywoodske hviezdy a Dermacol je aj po päťdesiatich rokoch synonymompre dokonalý make-up nielen v Českej a Slovenskej republike, ale aj na celom svete.

Hairburst prípravky na vlasy

31.03.2024

Hairburst sú obľúbené prípravky na starostlivost o vlasy pre ženy ale aj pre pánov. Vyskúšajte a uvidíte zmenu. . Hairburst je značka vlasovej kozmetiky, ktorej hlavným cieľom je pozitívne ovplyvniť cyklus rastu vlasov. Produkty Hairburst usilujú o to, aby vlasy zostali čo najdlhšie v rastovej fáze, lebo tým dlhšie budú rásť. Tak isto obsahujú základné vitamíny a [...]

Rýchla pôžička do 500€ / expresné schválenie

19.03.2024

Hľadáte možnosť požičať si finančné prostriedky bez náhľadu do registrov? Chýba Vám pár Eur do výplaty? Expresné pôžičky vybavíte rýchlo a jednoducho. Často kladené otázky Potrebujete sa rýchlo dozvedieť, čo vás zaujíma? Prečítajte si odpovede na najčastejšie otázky. Kto môže požiadať o rýchlu pôžičku? O zaradenie do aukcie o rýchle pôžičky môže [...]

Reuss, Reuß, ríšski občania

Poslancov chceli zajať a vládu zastreliť. V Nemecku sa začal proces s "ríšskymi občanmi"

01.05.2024 08:00

Na lavicu obžalovaných sa posadilo prvých deväť sprisahancov z 27-člennej skupiny okolo princa Reußa, ktorí za prípravu prevratu čelia obvineniu z vlastizrady a terorizmu.

vojna na Ukrajine, Moskva

ONLINE: Rusi podľa ISW spomalili, chystajú sa na útok na Časiv Jar?

01.05.2024 07:55

Časiv Jar je operačne významným miestom, ktoré môže slúžiť ako štartovacia rampa pre ďalší postup ruskej armády.

Medveď hnedý

Japonsko má rekordný počet útokov medveďov, pôjde na nich s pomocou umelej inteligencie

01.05.2024 07:27

Za posledný rok bolo v Japonsku pri útokoch medveďov zabitých šesť ľudí a viac ako 200 ich bolo zranených.

nakupy

Poradíme Vám s nákupom čohokoľvek a odporučíme TOP produkty

Štatistiky blogu

Počet článkov: 13
Celková čítanosť: 8399x
Priemerná čítanosť článkov: 646x

Autor blogu

Kategórie