Založ si blog

Najlepšia pizza v Seredi – pizza Sereď

Dnes, 7.3.2024 je práve ten deň, kedy otvára PIZZA SEREĎ svoju prevádzku. Vyskúšali sme ich služby a výsledkom je maximálna spokojnosť.

Využili sme otvárací deň a objednali sme si 2 krát pizzu a burger. Musíme zhodnotiť, že podľa nás, lepšiu kuchyňu v okolí nenájdete. Pýtate sa prečo?

Vyspovedali sme majiteľku prevádzky Pizza Sereď, pani Janku Majerníkovú, ktorá za projektom PIZZA Sereď stojí. Podľa Pani Majerníkovej sú základom úspechu kvalitné suroviny, pretože iba z kvalitných ingrediencií sa dá vytvoriť skvelé jedlo. Prvotriedne syry, salámy, prosciutto, pomodoro či vlastné cesto na pizzu aj žemle majú na svedomí symfóniu chutí, ktoré si zamilujete.

Taktiež hrajú v prospech pizza sereď dlhoročné skúsenosti majiteľov v gastrosektore, pre ktorý sú prínosom už dve dekády.

pizza sered

Ak kte teda zo Serede alebo okolia, určite odporúčame pizzu či burgre vyskúšať. Či už formou rozvozu (Sereď, Dolná streda, Váhovce) alebo priamo na prevádzke vo váhovciach pri futbalovom ihrisku. Objednávka je veľmi jednoduchá, buďto v online aplikácii, alebo telefonicky.

Platba je možná kartou pri vytváraní objednávky, alebo v hotovosti u šoféra, ktorý Vám Vašu objednávku s úsmevom doručí.

Erotické poviedky – podcast

01.05.2024

Nebaví Vás čítať? Máme pre Vás riešenie : erotické poviedky na spotify a podmaze. Napísali sme pre Vás erotické poviedky, ktoré si zamilujete. Pretože ich nemusíte čítať 🙂 Nahrali sme ich pre Vás ako podcast na spotify a podmaz, kde si ich zdarma vypočujete. Podcast na spotify nájdete TU Podcast na podmaze nájdete TU Tvorbu sexpoviedok podporil náš obľúbený sexshop , [...]

Dermacol – kvalitná kozmetika

03.04.2024

Česká značka Dermacol už viac ako polstoročie zdokonaľuje pleť a stará sa o krásu žien. Jedenz prvých krycích make-upov na svete vznikol v českom laboratóriu Dermakol. Už v šesťdesiatych rokochho používali hollywoodske hviezdy a Dermacol je aj po päťdesiatich rokoch synonymompre dokonalý make-up nielen v Českej a Slovenskej republike, ale aj na celom svete.

Hairburst prípravky na vlasy

31.03.2024

Hairburst sú obľúbené prípravky na starostlivost o vlasy pre ženy ale aj pre pánov. Vyskúšajte a uvidíte zmenu. . Hairburst je značka vlasovej kozmetiky, ktorej hlavným cieľom je pozitívne ovplyvniť cyklus rastu vlasov. Produkty Hairburst usilujú o to, aby vlasy zostali čo najdlhšie v rastovej fáze, lebo tým dlhšie budú rásť. Tak isto obsahujú základné vitamíny a [...]

MZV: Premiér navštívil ministerstvo

Blanár: Naše členstvo v EÚ je pre krajinu úspešný príbeh. Na rozvoj sme dostali takmer 28 miliárd eur

02.05.2024 12:05

Slovensko podporuje vstup Ukrajiny do Únie, podľa Fica by mala vstúpiť hneď po splnení podmienok, povedal premiér Fico.

Libanon, Ursula von der Leyenová, Najib Mikati, Nikos Christodoulides

EÚ poskytne Libanonu jednu miliardu eur, Leyenová chce riešiť problémy s migráciou

02.05.2024 11:44

V Libanone tiež žije približne 210 000 palestínskych a 1,5 milióna sýrskych utečencov. To vyvoláva obavy, že regionálna nestabilita by mohla spustiť utečeneckú vlnu smerujúcu do Európy práve cez Cyprus.

Gruzínsko, protest, ruský zákon

Protesty, hádky aj bitky: Gruzínsky parlament podporil kontroverzný zákon o zahraničných agentoch

02.05.2024 11:22

Opozičný zákonodarca Beqa Liluašvili počas stredajšieho rokovania naživo vysielal z rokovacej sály parlamentu. Na videu vidno, ako poslanci kričia a fyzicky sa navzájom konfrontujú.

Milan Olekšák

Taraba odvolal riaditeľa Správy NP Slovenský kras Milana Olekšáka

02.05.2024 10:52, aktualizované: 12:18

Podľa medializovaných informácií Olekšák odmietol prepúšťať zamestnancov. Tarabovi odkázal, aby začal šetriť znížením počtu štátnych tajomníkov.

nakupy

Poradíme Vám s nákupom čohokoľvek a odporučíme TOP produkty

Štatistiky blogu

Počet článkov: 14
Celková čítanosť: 9107x
Priemerná čítanosť článkov: 651x

Autor blogu

Kategórie