Založ si blog

Rýchla pôžička do 500€ / expresné schválenie

Hľadáte možnosť požičať si finančné prostriedky bez náhľadu do registrov? Chýba Vám pár Eur do výplaty? Expresné pôžičky vybavíte rýchlo a jednoducho.

Často kladené otázky

Potrebujete sa rýchlo dozvedieť, čo vás zaujíma? Prečítajte si odpovede na najčastejšie otázky.

Kto môže požiadať o rýchlu pôžičku?

O zaradenie do aukcie o rýchle pôžičky môže požiadať výhradne fyzická osoba spôsobilá na právne úkony v plnom rozsahu, staršia ako 18 rokov (vrátane), občan Slovenskej republiky s trvalým pobytom na území Slovenskej republiky.

Ako môžem požiadať o pôžičku?

Ak ste naším novým klientom, je potrebné zaregistrovať sa na našej stránke vyplnením krátkeho formulára v časti žiadosť o pôžičku – TU. Následne vám vytvoríme užívateľský profil klienta, ktorý vás jednoducho navedie na dokončenie žiadosti.

Potrebujem pri podaní žiadosti dokladovať príjem?

Na podanie žiadosti ani na schválenie pôžičky nie je potrebné doložiť potvrdenie o príjme ani žiadne ďalšie dokumenty.

Kedy budem mať k dispozícii peniaze?

Ak si zvolíte spôsob vyplatenia BANKOVÝM PREVODOM, peniaze obdržíte v priebehu niekoľkých minút od podpísania zmluvy o pôžičke. V prípade prevodu na účet inej banky, ako máme uvedené na našej stránke, peniaze obdržíte nasledujúci pracovný deň.

V prípade, že si pôžičku prajete vyplatiť POŠTOVOU POUKÁŽKOU, peniaze obdržíte na druhý až tretí pracovný deň od podpísania zmluvy o pôžičke.

Poskytnete mi údaje na vyplatenie pôžičky?

Platobné údaje potrebné na uhradenie pôžičky vám odošleme SMS správou, e-mailom a prostredníctvom pošty. Informácie o úhrade máte aj detailne zobrazené vo vašom užívateľskom profile klienta.

Akým spôsobom môžem pôžičku zaplatiť?

Pôžičku môžete uhradiť priamo na jeden z našich účtov, a to prevodom z vášho bankového účtu, online platbou, vkladom na niektorý z našich účtov v banke alebo poštovou poukážkou. K dispozícii máte možnosť zrealizovať online platby priamo cez váš užívateľský profil klienta.

Môžem pôžičku uhradiť predčasne?

Pôžičku môžete uhradiť kedykoľvek, najneskôr však v deň dátumu splatnosti pôžičky. Predčasné splatenie pôžičky je bez poplatku.

Čo ak nebude pôžička uhradená včas?

Ak nestíhate pôžičku uhradiť včas, máte možnosť využiť predĺženie splatnosti za poplatok a získať viacej času na úhradu vášho záväzku.

Čo je aukčný poplatok?

Aukčný poplatok je v zmysle Sadzobníka poplatkov poplatok za sprostredkovateľskú činnosť Sprostredkovateľa, v dôsledku ktorej bola Žiadosť Dlžníka o poskytnutie pôžičky zaradená do Internetovej aukcie pôžičiek, a na základe ktorej Dlžník uzatvoril Zmluvu o pôžičke. Sprostredkovateľovi vzniká nárok na zaplatenie Aukčného poplatku uzatvorením Zmluvy o pôžičke zo strany Dlžníka

ZÁKAZNÍCKY SERVIS

Po-Pi: 08:00 – 17:00

Telefón: 02/800 60 400

SMS: 0902 022 052

PREVÁDZKOVATEĽ

PORT System Slovakia s.r.o.

Kutlíkova 17

851 02 Bratislava

IČO: 53 669 576

Dermacol – kvalitná kozmetika

03.04.2024

Česká značka Dermacol už viac ako polstoročie zdokonaľuje pleť a stará sa o krásu žien. Jedenz prvých krycích make-upov na svete vznikol v českom laboratóriu Dermakol. Už v šesťdesiatych rokochho používali hollywoodske hviezdy a Dermacol je aj po päťdesiatich rokoch synonymompre dokonalý make-up nielen v Českej a Slovenskej republike, ale aj na celom svete.

Hairburst prípravky na vlasy

31.03.2024

Hairburst sú obľúbené prípravky na starostlivost o vlasy pre ženy ale aj pre pánov. Vyskúšajte a uvidíte zmenu. . Hairburst je značka vlasovej kozmetiky, ktorej hlavným cieľom je pozitívne ovplyvniť cyklus rastu vlasov. Produkty Hairburst usilujú o to, aby vlasy zostali čo najdlhšie v rastovej fáze, lebo tým dlhšie budú rásť. Tak isto obsahujú základné vitamíny a [...]

Zvýhodnenenie takmer 25% ročne / investičná príležitosť

18.03.2024

Skvelé zhodnotenie, minimálne riziko, už od 5OO€. Investovanie s PORT Invest prináša jedinečný spôsob zhodnocovania vašich peňazí prostredníctvom aukcie do rýchlych pôžičiek, ktorý vám garantuje nulové riziko, plné krytie neúspešných investícií a zaručený vysoký výnos. Investujte vaše voľné finančné prostriedky alebo reinvestujte vaše zisky s rýchlou [...]

Colonial Coin Britain

Vzácne mince čakali na dražbu sto rokov. Prečo ich nezískali dedičia hneď po smrti boháča?

27.04.2024 09:00

Dánsky obchodník s maslom Lars Emil Bruun medzi numizmatikmi vyčnieval. Aké mince vlastnil a čo si želal, aby s nimi urobili po jeho smrti?

polícia páska

Tragédia v Rohožníku: Muž mŕtvy, pobodaná žena a deti v nemocnici

27.04.2024 08:10

Záchranári vyslali ambulancie do bytového domu v okrese Malacky, kde bolo pobodaných viacero osôb.

Kolumbijská univerzita, Palestína, Izrael

Propalestínski študenti na Kolumbijskej univerzite budú pokračovať v proteste

27.04.2024 07:51

Študenti Kolumbijskej univerzity v New Yorku, ktorí začali celoamerickú vlnu propalestínskych univerzitných protestov, sa nedohodli s vedením školy.

vojna na Ukrajine, Charkov, záchranári, ruský útok, bombardovanie

New York Times: Charkov je nezlomný. Bombardované mesto napriek strachu žije

27.04.2024 07:30

Každodenné ruské útoky u obyvateľov Charkova stupňujú obavy, ale život v meste sa nezastavil, napísal denník The New York Times.

nakupy

Poradíme Vám s nákupom čohokoľvek a odporučíme TOP produkty

Štatistiky blogu

Počet článkov: 13
Celková čítanosť: 8282x
Priemerná čítanosť článkov: 637x

Autor blogu

Kategórie