Založ si blog

Zvýhodnenenie takmer 25% ročne / investičná príležitosť

Skvelé zhodnotenie, minimálne riziko, už od 5OO€.

Investovanie s PORT Invest prináša jedinečný spôsob zhodnocovania vašich peňazí prostredníctvom aukcie do rýchlych pôžičiek, ktorý vám garantuje nulové riziko, plné krytie neúspešných investícií a zaručený vysoký výnos.

Investujte vaše voľné finančné prostriedky alebo reinvestujte vaše zisky s rýchlou návratnosťou. Vaše financie budete mať neustále pod kontrolou aj vďaka tomu, že viete, kde sa vaše financie nachádzajú.

Výnos investície

Investovanie s nami ponúka výnos až do výšky 24,33 % p.a., čím niekoľkonásobne presahuje výnos v iných investičných príležitostiach. Na základe našej garancie vrátenia peňazí v prípade neúspešných investícií vám vieme zaručiť nulovú stratu a garantovaný výnos pre každého investora.

Jednoduchosť investovania

Proces investovania s PORT Invest je plne automatizovaný a prispôsobený investorom v intuitívnom užívateľskom rozhraní. Všetko od registrácie až po starostlivosť o svoje investované financie je možné zrealizovať prostredníctvom niekoľkých klikov, jednoducho, rýchlo a s prehľadom.

Transparentnosť

Všetky investície a transakcie máte pod svojím dohľadom detailne v Profile investora. Vďaka prehľadnému rozhraniu vidíte nielen každú transakciu, ale aj všetky ďalšie potrebné informácie ohľadne vašich investícií, ako je napríklad zmluvná dokumentácia.

Bezpečnosť investície

Naše technológie majú vysoký stupeň ochrany s najmodernejšími prvkami. Vysokú bezpečnosť vašej investície garantujeme po všetkých stránkach, zakladáme si na dôkladnej ochrane vášho Profilu investora a vami investovaných finančných prostriedkov.

Garancia

Výnos z investovaných finančných prostriedkov evidujeme v prípade všetkých našich investorov. V prípade neúspešnej investície vám vaše investované financie vrátime v plnej výške. Úroveň rizika tým prakticky neexistuje a nami poskytovaná služba je zaručene bezpečná.

Dermacol – kvalitná kozmetika

03.04.2024

Česká značka Dermacol už viac ako polstoročie zdokonaľuje pleť a stará sa o krásu žien. Jedenz prvých krycích make-upov na svete vznikol v českom laboratóriu Dermakol. Už v šesťdesiatych rokochho používali hollywoodske hviezdy a Dermacol je aj po päťdesiatich rokoch synonymompre dokonalý make-up nielen v Českej a Slovenskej republike, ale aj na celom svete.

Hairburst prípravky na vlasy

31.03.2024

Hairburst sú obľúbené prípravky na starostlivost o vlasy pre ženy ale aj pre pánov. Vyskúšajte a uvidíte zmenu. . Hairburst je značka vlasovej kozmetiky, ktorej hlavným cieľom je pozitívne ovplyvniť cyklus rastu vlasov. Produkty Hairburst usilujú o to, aby vlasy zostali čo najdlhšie v rastovej fáze, lebo tým dlhšie budú rásť. Tak isto obsahujú základné vitamíny a [...]

Rýchla pôžička do 500€ / expresné schválenie

19.03.2024

Hľadáte možnosť požičať si finančné prostriedky bez náhľadu do registrov? Chýba Vám pár Eur do výplaty? Expresné pôžičky vybavíte rýchlo a jednoducho. Často kladené otázky Potrebujete sa rýchlo dozvedieť, čo vás zaujíma? Prečítajte si odpovede na najčastejšie otázky. Kto môže požiadať o rýchlu pôžičku? O zaradenie do aukcie o rýchle pôžičky môže [...]

Dušan Lehotský, učiteľ, tréner atletiky

Vychoval viacerých majstrov ČSSR v atletike: Na školských pretekoch som len čumel. Keď to takto pôjde ďalej, v tridsiatke budú o barlách

29.04.2024 00:00

Dušan Lehotský v Levoči učil telocvik a viedol mladých športovcov 44 rokov.

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

nakupy

Poradíme Vám s nákupom čohokoľvek a odporučíme TOP produkty

Štatistiky blogu

Počet článkov: 13
Celková čítanosť: 8328x
Priemerná čítanosť článkov: 641x

Autor blogu

Kategórie