Založ si blog

Hairburst prípravky na vlasy

Hairburst sú obľúbené prípravky na starostlivost o vlasy pre ženy ale aj pre pánov. Vyskúšajte a uvidíte zmenu.

.

Hairburst je značka vlasovej kozmetiky, ktorej hlavným cieľom je pozitívne ovplyvniť cyklus rastu vlasov. Produkty Hairburst usilujú o to, aby vlasy zostali čo najdlhšie v rastovej fáze, lebo tým dlhšie budú rásť. Tak isto obsahujú základné vitamíny a minerály, ktoré pôsobia zvnútra smerom von, čím riešia problém s nedostatkom živín, a práve ten často spôsobuje problémy s kvalitou vlasov.

Kľúčovými zložkami kozmetiky Hairburst sú biotin, selén a zinok, dôležité pre zdravé vlasy. Biotin podporuje produkciu keratínu, o ktorom ste už určite veľa počuli – pomáha udržiavať vlasy silné, zdravé a lesklé. Selén zasa podporuje rast a opätovný rast vlasov tým, že pomáha zabíjať škodlivé voľné radikály vlasových a kožných buniek. Zjednodušene povedané, vaše vlasy predčasne nezostarnú. A do tretice zinok, ako prevencia proti vypadávaniu vlasov. Okrem rastu podporuje aj opravu vlasového tkaniva. Ak máte s vypadávaním vlasov problém, mali by ste si dávať pozor na prijímanie presnej dennej dávky zinku.

Erotické poviedky – podcast

01.05.2024

Nebaví Vás čítať? Máme pre Vás riešenie : erotické poviedky na spotify a podmaze. Napísali sme pre Vás erotické poviedky, ktoré si zamilujete. Pretože ich nemusíte čítať 🙂 Nahrali sme ich pre Vás ako podcast na spotify a podmaz, kde si ich zdarma vypočujete. Podcast na spotify nájdete TU Podcast na podmaze nájdete TU Tvorbu sexpoviedok podporil náš obľúbený sexshop , [...]

Dermacol – kvalitná kozmetika

03.04.2024

Česká značka Dermacol už viac ako polstoročie zdokonaľuje pleť a stará sa o krásu žien. Jedenz prvých krycích make-upov na svete vznikol v českom laboratóriu Dermakol. Už v šesťdesiatych rokochho používali hollywoodske hviezdy a Dermacol je aj po päťdesiatich rokoch synonymompre dokonalý make-up nielen v Českej a Slovenskej republike, ale aj na celom svete.

Rýchla pôžička do 500€ / expresné schválenie

19.03.2024

Hľadáte možnosť požičať si finančné prostriedky bez náhľadu do registrov? Chýba Vám pár Eur do výplaty? Expresné pôžičky vybavíte rýchlo a jednoducho. Často kladené otázky Potrebujete sa rýchlo dozvedieť, čo vás zaujíma? Prečítajte si odpovede na najčastejšie otázky. Kto môže požiadať o rýchlu pôžičku? O zaradenie do aukcie o rýchle pôžičky môže [...]

vojna na Ukrajine, drony

ONLINE: ISW varuje: Ukrajine nestačí 'aktívna obrana'

06.05.2024 06:45

Ak bude mať Rusko počas celého roku 2024 v bojoch na Ukrajine celoplošnú iniciatívu, môže mu to priniesť viaceré výhody, upozorňuje ISW.

José Raúl Mulino

Voľby prezidenta Panamy vyhral spojenec odsúdeného exprezidenta

06.05.2024 06:41

Mulino sľúbil ďalšiu vlnu ekonomickej prosperity a tiež zastavenie migračnej vlny na hraniciach Panamy s Kolumbiou.

Trump

Trump prirovnal správanie Bidenovej vlády k metódam nacistického gestapa

06.05.2024 06:19

Americký exprezident Donald Trump vyhlásil, že administratíva Joea Bidena používa podobné taktiky ako gestapo.

Izrael, holokaust

Netanjahu: V prípade potreby sa ubránime aj sami. Je to poučenie z holokaustu

06.05.2024 06:07

Izraelský premiér Benjamin Netanjahu v nedeľu odmietol nátlak medzinárodného spoločenstva, ktoré žiada pozastavenie vojnového ťaženia v Pásme Gazy.

nakupy

Poradíme Vám s nákupom čohokoľvek a odporučíme TOP produkty

Štatistiky blogu

Počet článkov: 14
Celková čítanosť: 9270x
Priemerná čítanosť článkov: 662x

Autor blogu

Kategórie