Založ si blog

Playstation 5

Jednou z výhod PlayStation 5 od Sony je predovšetkým – najnovší hardvér, ktorý podporuje 60 snímok za sekundu a sledovanie lúčov. To znamená, že hráči si budú môcť vychutnať veľmi realistický zážitok z hier, ktoré hrajú.

psp 5

Ďalšou výhodou je lepšia kompatibilita, ktorá umožňuje hrať hry z predchádzajúcich verzií PlayStation. Viaceré nastavenia zase umožňujú hráčom prispôsobiť si konzolu svojim potrebám. Dizajn produktu je tiež estetickejší ako u predchodcu a hluk konzoly je takmer nepočuteľný. Je však potrebné zvážiť niekoľko nevýhod. Jedným z nich je pamäťový priestor.

Keďže PlayStation 5 má iba 670 GB RAM, budete si musieť dokúpiť interný SSD disk s kapacitou aspoň 2 TB, pretože prémiové hry na PlayStation 5 môžu dosiahnuť 100 GB a viac. Ďalšou nevýhodou je zložité menu, ktoré môže byť pre niektorých používateľov ťažkopádne a môže vyžadovať hľadanie riešenia na internete.

Nižšie nájdete najpredávanejšie produkty sony playstation 5 a príslušenstva k nim.

Kde kúpiť erotické pomocky? Eros.sk

06.05.2024

Zaujímavosť na úvod : vedeli ste o tom, že prvé dildo je staré cca 10.000 rokov, ale nafukovacia anča vznikla až počas druhej svetovej vojny? Svedčí to o tom že ženy sú podstatne dlhšie nespokojné ako muži 🙂 Každý sa rád nechá rozmaznávať. Veď čo je zlé na tom, cítiť sa dobre a relaxovať? Máme radi dobré jedlo, hudbu, zábavnú spoločnosť a dobrý sex. [...]

Erotické poviedky – podcast

01.05.2024

Nebaví Vás čítať? Máme pre Vás riešenie : erotické poviedky na spotify a podmaze. Napísali sme pre Vás erotické poviedky, ktoré si zamilujete. Pretože ich nemusíte čítať 🙂 Nahrali sme ich pre Vás ako podcast na spotify a podmaz, kde si ich zdarma vypočujete. Podcast na spotify nájdete TU Podcast na podmaze nájdete TU Tvorbu sexpoviedok podporil náš obľúbený sexshop , [...]

Dermacol – kvalitná kozmetika

03.04.2024

Česká značka Dermacol už viac ako polstoročie zdokonaľuje pleť a stará sa o krásu žien. Jedenz prvých krycích make-upov na svete vznikol v českom laboratóriu Dermakol. Už v šesťdesiatych rokochho používali hollywoodske hviezdy a Dermacol je aj po päťdesiatich rokoch synonymompre dokonalý make-up nielen v Českej a Slovenskej republike, ale aj na celom svete.

keketi

Ministerstvo cestovného ruchu a športu sa sťahuje do nových priestorov, sídliť bude pri Dunaji

14.05.2024 16:59

Zmluva bude uzatvorená na desať rokov, vzhľadom na výhodnejšie podmienky.

PROTEST: Kedy, ak nie teraz?

Hlasovanie sa blíži, koalícia dohodu o FPU stále nemá. Laššáková: Nepáči sa mi prístup niektorých kolegov, že „uvidíme“

14.05.2024 16:08

Utorok priniesol koalícii v parlamente dve víťazstvá, o tretie ešte musí zabojovať. Aký bude osud umeleckých fondov?

Kara Murza

Ruský Najvyšší súd zamietol odvolanie opozičníka Kara-Murzu odsúdeného na 25 rokov

14.05.2024 16:05

Rozsudok nad Kara-Murzom je zatiaľ najprísnejší svojho druhu vynesený v Rusku od začiatku invázie ruskej armády na Ukrajinu.

Tank / Leopard 2A6 / NATO / Nemecko /

V Bratislave sa začína veľtrh IDEB Defence&Security, zastúpenie má 12 krajín

14.05.2024 16:01

Vystavovatelia avizujú predstavenie noviniek a inovácie zo segmentu.

nakupy

Poradíme Vám s nákupom čohokoľvek a odporučíme TOP produkty

Štatistiky blogu

Počet článkov: 15
Celková čítanosť: 10146x
Priemerná čítanosť článkov: 676x

Autor blogu

Kategórie