Založ si blog

Sedacia súprava : akú vybrať?

Sedacia súprava je dominantou každej obývacej izby a preto by ste jej výberu mali venovať maximálnu pozornosť. Prinášame ponuku komfortných kožených a rohových sedačiek alebo sedačiek v tvare U. Spolu si určite vyberieme, navyše v eshope Kondela aktuálne prebiehajú príjemné zľavy.

Môžete tiež využiť jedinečnú možnosť zložiť si sedačku na mieru podľa vlastných predstáv. Usaďte sa na luxusné, klasické, moderné alebo retro sedačky. Pohodlie a odpočinok sú dôležitými prvkami kvalitného života. Dnes máme na výber viac ako kedykoľvek predtým. Môžeme si dopriať vysoký komfort, ktorý nám pomôže aj vo chvíľach, kedy počas dňa opustíme svoj domov. Budeme čerstvejší, odpočinutejší a s lepšou náladou. Takto sa nám každý deň môže podariť oveľa viac. Vsaďte tak na potrebnú praktickosť a pohodlnú eleganciu tých najkvalitnejších kúskov nábytku. Aj vaše návštevy budú mať pocit, že ich priam rozmaznávate. Doprajte si ten najlepší odpočinok a oddychujte ako králi.

Rohové sedačky prinesú vysokú eleganciu. Ocitli ste sa pred vážnym rozhodnutím? Čaká vás kúpa novej sedačky? Myšlienka pekná, už ju treba len zrealizovať! Ste na správnom mieste. Či už potrebujete rohové sedacie súpravy na každodenné spanie alebo luxusný doplnok do obývačky. Rohová sedačka s úložným priestorom nám splní každé želanie a môžeme na nej robiť takmer čokoľvek. Primárne sedieť, ležať, odpočívať a snívať. Alebo sa rovno stanú výborným spoločníkom na rôznych akciách s našou rodinou a známymi. U nás nájdete všetky možné tvary. Najčastejšia je pohodlná sedačka v tvare L s ľavým alebo pravým rohom. Objavte súčasné trendy a kráčajte s dobou. Z našej ponuky moderných rohových sedačiek si určite vyberie aj ten najnáročnejší zákazník. Neváhajte a rýchlo nahliadnite!

Predstavujeme vám spálňu snov. Pre mnohých z nás je zvykom, že centrom našich domovov je obývačka, avšak faktom je, že omnoho viac času strávime v spálni, a to takmer osem hodín denne. Verili by ste tomu, že prespíme približne tretinu svojho života? Spánok je pre ľudský organizmus nevyhnutný. To, akým spôsobom sa venujeme tejto činnosti a v akej posteli spíme, by sme rozhodne nemali brať na ľahkú váhu. Snívať svoje sny v útulnej a harmonickej miestnosti, ktorá je zariadená kvalitným nábytkom do spálne, chce azda každý z nás. Oddych po práci, náročnom dni alebo inej vyčerpávajúcej činnosti – niet lepšieho miesta ako našej vlastnej súkromnej oázy pokoja. V našej ponuke spálňového nábytku nájdete postele, matrace aj rošty, skrine, komody, nočné aj toaletné stolíky. A samozrejme tiež spálne na mieru, provensálsky štýl a celé komplety. Naše inšpirácie do spálne vás navedú k dokonalému spánku. Celú ponuku nájdete na gondela.sk

Dermacol – kvalitná kozmetika

03.04.2024

Česká značka Dermacol už viac ako polstoročie zdokonaľuje pleť a stará sa o krásu žien. Jedenz prvých krycích make-upov na svete vznikol v českom laboratóriu Dermakol. Už v šesťdesiatych rokochho používali hollywoodske hviezdy a Dermacol je aj po päťdesiatich rokoch synonymompre dokonalý make-up nielen v Českej a Slovenskej republike, ale aj na celom svete.

Hairburst prípravky na vlasy

31.03.2024

Hairburst sú obľúbené prípravky na starostlivost o vlasy pre ženy ale aj pre pánov. Vyskúšajte a uvidíte zmenu. . Hairburst je značka vlasovej kozmetiky, ktorej hlavným cieľom je pozitívne ovplyvniť cyklus rastu vlasov. Produkty Hairburst usilujú o to, aby vlasy zostali čo najdlhšie v rastovej fáze, lebo tým dlhšie budú rásť. Tak isto obsahujú základné vitamíny a [...]

Rýchla pôžička do 500€ / expresné schválenie

19.03.2024

Hľadáte možnosť požičať si finančné prostriedky bez náhľadu do registrov? Chýba Vám pár Eur do výplaty? Expresné pôžičky vybavíte rýchlo a jednoducho. Často kladené otázky Potrebujete sa rýchlo dozvedieť, čo vás zaujíma? Prečítajte si odpovede na najčastejšie otázky. Kto môže požiadať o rýchlu pôžičku? O zaradenie do aukcie o rýchle pôžičky môže [...]

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Titanic - fotografia ľadovca

Hodinky najbohatšieho muža na Titaniku sa predali za viac ako milión libier

28.04.2024 16:28

Zlaté vreckové hodinky, ktoré patrili najbohatšiemu cestujúcemu na palube Titaniku, sa predali za takmer 1,2 milióna libier.

nakupy

Poradíme Vám s nákupom čohokoľvek a odporučíme TOP produkty

Štatistiky blogu

Počet článkov: 13
Celková čítanosť: 8323x
Priemerná čítanosť článkov: 640x

Autor blogu

Kategórie