Založ si blog

Kde kúpiť erotické pomocky? Eros.sk

Zaujímavosť na úvod : vedeli ste o tom, že prvé dildo je staré cca 10.000 rokov, ale nafukovacia anča vznikla až počas druhej svetovej vojny? Svedčí to o tom že ženy sú podstatne dlhšie nespokojné ako muži 🙂

Každý sa rád nechá rozmaznávať. Veď čo je zlé na tom, cítiť sa dobre a relaxovať? Máme radi dobré jedlo, hudbu, zábavnú spoločnosť a dobrý sex. Kvalitný sex je dôležitou súčasťou života a vo vzťahu je veľmi dôležitý. Čo ak však každodenné problémy vytlačia radosť a zábavu v posteli a náš sexuálny život začne byť nudný? Riešením sú erotické pomôcky, ktoré vrátia do postele radosť, vzrušenie a fantáziu.

sexshop eros

Fantázii sa medze nekladú…

Našťastie, doba sa od čias viktoriánskeho Anglicka značne posunula. Aj na poli sexuálnom. Sex už nie je tabu a erotické pomôcky sú medzi jednotlivcami a tiež aj medzi mnohými pármi dôležitými spoločníkmi v posteli. Veď prečo nie? Jedným z najväčších zabijakov vzťahov je nuda a stereotyp. Ak ste aj vy zapadli do kolotoča práca – rodina – povinnosti a z vášho posteľného života sa vyparila vášeň a vzrušenie, urýchlene to napravte! Znovu obnovte svoju sexuálnu fantáziu, nažhavte všetky zmysly a oddávajte sa pocitom vzrušenia aj za pomoci hračiek pre dospelých! Rozprávajte sa, experimentujte, rozmáznávajte seba aj partnera a nechajte sa unášať rozkošou.

eroticke pomocky eros.sk

Tip: porovnali sme pre Vás 5 obľúbených sexshopov.

Ak nemáte nápad, skúste si prečítať erotické poviedky. Ak Vás čítanie nebaví, vyskúšajte erotické poviedky ako podcast na spotify prípadne na podmaze:

História erotických pomôcok

Ľudia si užívajú už 10 000 rokov, o čom svedčia jaskynné maľby z doby kamennej. Už vtedy boli ľudia veľkí hedonisti, ktorí určite neovládli svoje sexuálne fantázie a dokonca mali v posteli svojich asistentov. Na spomínanom obraze sa objavujú prvé vibrátory v tvare penisu a aspoň vieme, ako trávili voľný čas , keď nelovili mamutov.

Najobľúbenejšie erotické pomôcky

Ak ste sa už rozhodli pre nákup erotickej pomôcky, máme tu pre vás zopár tipov ako a z čoho si vybrať. V prvom rade si rozmyslite, čo chcete, pretože výber je veľmi široký. Vibrátor, stimulačná pomocka, masturbátor, dildo či BDSM erotické príslušenstvo. Všeetko nájdete v našej ponuke s podrobným popisom ako danú hračku používať a ako ju vybrať.

Nehrňte sa hneď do nákupov XXL pomôcok, aby neprišlo k nepríjemnostiam, skôr začnite s ľahkým nákupom a postupne pridávajte… Veď aj malý gašparko dokáže zahrať veľké divadlo. Postupne sa určite osmelíte…

Ak sa vám však vo výbere spoločníka nedarí, poraďte sa s personálom sexshopu, ktorý najlepšie pozná novinky medzi erotickými hračkami pre dospelých.

sexshop predajna

Erotické poviedky – podcast

01.05.2024

Nebaví Vás čítať? Máme pre Vás riešenie : erotické poviedky na spotify a podmaze. Napísali sme pre Vás erotické poviedky, ktoré si zamilujete. Pretože ich nemusíte čítať 🙂 Nahrali sme ich pre Vás ako podcast na spotify a podmaz, kde si ich zdarma vypočujete. Podcast na spotify nájdete TU Podcast na podmaze nájdete TU Tvorbu sexpoviedok podporil náš obľúbený sexshop , [...]

Dermacol – kvalitná kozmetika

03.04.2024

Česká značka Dermacol už viac ako polstoročie zdokonaľuje pleť a stará sa o krásu žien. Jedenz prvých krycích make-upov na svete vznikol v českom laboratóriu Dermakol. Už v šesťdesiatych rokochho používali hollywoodske hviezdy a Dermacol je aj po päťdesiatich rokoch synonymompre dokonalý make-up nielen v Českej a Slovenskej republike, ale aj na celom svete.

Hairburst prípravky na vlasy

31.03.2024

Hairburst sú obľúbené prípravky na starostlivost o vlasy pre ženy ale aj pre pánov. Vyskúšajte a uvidíte zmenu. . Hairburst je značka vlasovej kozmetiky, ktorej hlavným cieľom je pozitívne ovplyvniť cyklus rastu vlasov. Produkty Hairburst usilujú o to, aby vlasy zostali čo najdlhšie v rastovej fáze, lebo tým dlhšie budú rásť. Tak isto obsahujú základné vitamíny a [...]

vojna na Ukrajine, Petrohrad, Rusko

ONLINE: Útok na Charkov vyšetrujú na Ukrajine ako vojnový zločin

19.05.2024 07:35, aktualizované: 09:03

Ukrajina obvinila Rusko, že zámerne cieli na civilistov v Charkovskej oblasti a preto raketové útoky vyšetruje ako vojnový zločin.

SR Handlová vláda výjazdové rokovanie streľba Fico TNX

Akýkoľvek trest môže byť pre strelca doživotný. Vyšetrovanie atentátu na Fica by mali dokončiť o pár mesiacov, hovorí odborník

19.05.2024 07:00

Bývalý elitný vyšetrovateľ vysvetlil, ako by mali vyzerať kroky organov činných v trestnom konaní v najbližších dňoch

India, hory, Himaláje, Dharmsala

Telá americkej horolezkyne a jej nepálskeho sprievodcu zniesli zo Šiša Pangmy

19.05.2024 06:12

Tím horolezcov zniesol telá americkej horolezkyne a jej nepálskeho sprievodcu, ktorí vlani zahynuli v lavíne na hore Šiša Pangma v Tibete.

ŠTS, Kaliňák

Prísne opatrenia a sľub atentátnika. Súd ho poslal do väzby: Fica čakajú kľúčové hodiny, politici sa hádajú

19.05.2024 06:00

Premiér je pri vedomí a Kaliňák od neho dostal inštrukcie, vláda funguje ďalej. Atentátnika poslal súd do väzby, no rozhodnutie nie je právoplatné.

nakupy

Poradíme Vám s nákupom čohokoľvek a odporučíme TOP produkty

Štatistiky blogu

Počet článkov: 15
Celková čítanosť: 10351x
Priemerná čítanosť článkov: 690x

Autor blogu

Kategórie