Založ si blog

Playstation 5

Jednou z výhod PlayStation 5 od Sony je predovšetkým – najnovší hardvér, ktorý podporuje 60 snímok za sekundu a sledovanie lúčov. To znamená, že hráči si budú môcť vychutnať veľmi realistický zážitok z hier, ktoré hrajú.

psp 5

Ďalšou výhodou je lepšia kompatibilita, ktorá umožňuje hrať hry z predchádzajúcich verzií PlayStation. Viaceré nastavenia zase umožňujú hráčom prispôsobiť si konzolu svojim potrebám. Dizajn produktu je tiež estetickejší ako u predchodcu a hluk konzoly je takmer nepočuteľný. Je však potrebné zvážiť niekoľko nevýhod. Jedným z nich je pamäťový priestor.

Keďže PlayStation 5 má iba 670 GB RAM, budete si musieť dokúpiť interný SSD disk s kapacitou aspoň 2 TB, pretože prémiové hry na PlayStation 5 môžu dosiahnuť 100 GB a viac. Ďalšou nevýhodou je zložité menu, ktoré môže byť pre niektorých používateľov ťažkopádne a môže vyžadovať hľadanie riešenia na internete.

Nižšie nájdete najpredávanejšie produkty sony playstation 5 a príslušenstva k nim.

Dermacol – kvalitná kozmetika

03.04.2024

Česká značka Dermacol už viac ako polstoročie zdokonaľuje pleť a stará sa o krásu žien. Jedenz prvých krycích make-upov na svete vznikol v českom laboratóriu Dermakol. Už v šesťdesiatych rokochho používali hollywoodske hviezdy a Dermacol je aj po päťdesiatich rokoch synonymompre dokonalý make-up nielen v Českej a Slovenskej republike, ale aj na celom svete.

Hairburst prípravky na vlasy

31.03.2024

Hairburst sú obľúbené prípravky na starostlivost o vlasy pre ženy ale aj pre pánov. Vyskúšajte a uvidíte zmenu. . Hairburst je značka vlasovej kozmetiky, ktorej hlavným cieľom je pozitívne ovplyvniť cyklus rastu vlasov. Produkty Hairburst usilujú o to, aby vlasy zostali čo najdlhšie v rastovej fáze, lebo tým dlhšie budú rásť. Tak isto obsahujú základné vitamíny a [...]

Rýchla pôžička do 500€ / expresné schválenie

19.03.2024

Hľadáte možnosť požičať si finančné prostriedky bez náhľadu do registrov? Chýba Vám pár Eur do výplaty? Expresné pôžičky vybavíte rýchlo a jednoducho. Často kladené otázky Potrebujete sa rýchlo dozvedieť, čo vás zaujíma? Prečítajte si odpovede na najčastejšie otázky. Kto môže požiadať o rýchlu pôžičku? O zaradenie do aukcie o rýchle pôžičky môže [...]

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Titanic - fotografia ľadovca

Hodinky najbohatšieho muža na Titaniku sa predali za viac ako milión libier

28.04.2024 16:28

Zlaté vreckové hodinky, ktoré patrili najbohatšiemu cestujúcemu na palube Titaniku, sa predali za takmer 1,2 milióna libier.

fico, šimečka

Prieskum: Smer vedie, ale PS a Hlas sú blízko. V parlamente by boli aj SNS a Republika

28.04.2024 14:45

Najvyššie preferencie v apríli má strana Smer, ktorá by získala 21,1 percenta hlasov. V parlamente by bolo podľa prieskumu Focusu 7 strán.

nakupy

Poradíme Vám s nákupom čohokoľvek a odporučíme TOP produkty

Štatistiky blogu

Počet článkov: 13
Celková čítanosť: 8321x
Priemerná čítanosť článkov: 640x

Autor blogu

Kategórie