Založ si blog

TOP 3 tipy na Valentínsky darček

Valentín klope na dvere, a preto Vám prinášame 3 tipy na obľúbené Valentínske darčeky, pretože obdarovať milovanú osobu je to najkrajšie.A kedy inokedy, keď nie na Valentína, tak poďme nato :

1. Erotické prekvapenie

Ak ste v harmonickom vzťahu a plánujete potešiť svoju polovičku, určite bude erotická hračka vhodným darom. Spoločné posteľné hry určite budú prínosom. Do pozornosti dávame aktuálnu akciu sexshopu ružový slon, kde pri nákupe nad 43€ získate masážnu hlavicu. Využite akčný kód VALENTÍN, platný do 14.2. Ak ste single skúste gumenú anču, prípadne kvalitný vibrátor či masturbátor.

2. Šperk

Zlatý či strieborný, prsteň či náušnice…Šperk zaručene poteší – teda čo sa žien týka. Aktuálna Valentínska akcia – zľava 14% na zlaté šperky a 35% na stribro a oceľ. A to sa oplatí. Využite zľavový kód VLTN14. Darčekové balenie je samozrejmosťou.

3. Kvety

Kvetmi zaručene nič nepokazíte. Nemusíte nikam chodiť, Ak prinesie kvety kuriér, bude prekvapenie ešte lepšie. Vyberte si flowerbox, či klasické červené ruže. Úspech bude zaručený.

Kde kúpiť erotické pomocky? Eros.sk

06.05.2024

Zaujímavosť na úvod : vedeli ste o tom, že prvé dildo je staré cca 10.000 rokov, ale nafukovacia anča vznikla až počas druhej svetovej vojny? Svedčí to o tom že ženy sú podstatne dlhšie nespokojné ako muži 🙂 Každý sa rád nechá rozmaznávať. Veď čo je zlé na tom, cítiť sa dobre a relaxovať? Máme radi dobré jedlo, hudbu, zábavnú spoločnosť a dobrý sex. [...]

Erotické poviedky – podcast

01.05.2024

Nebaví Vás čítať? Máme pre Vás riešenie : erotické poviedky na spotify a podmaze. Napísali sme pre Vás erotické poviedky, ktoré si zamilujete. Pretože ich nemusíte čítať 🙂 Nahrali sme ich pre Vás ako podcast na spotify a podmaz, kde si ich zdarma vypočujete. Podcast na spotify nájdete TU Podcast na podmaze nájdete TU Tvorbu sexpoviedok podporil náš obľúbený sexshop , [...]

Dermacol – kvalitná kozmetika

03.04.2024

Česká značka Dermacol už viac ako polstoročie zdokonaľuje pleť a stará sa o krásu žien. Jedenz prvých krycích make-upov na svete vznikol v českom laboratóriu Dermakol. Už v šesťdesiatych rokochho používali hollywoodske hviezdy a Dermacol je aj po päťdesiatich rokoch synonymompre dokonalý make-up nielen v Českej a Slovenskej republike, ale aj na celom svete.

lekáreň, laboratórium, kapsuly, tobolky, príprava liečiv

Kartel v zdravotníctve? Protimonopolný úrad koná proti laboratóriám

13.05.2024 10:43

Dohoda sa má týkať piatich podnikateľov.

polícia bratislava

Pre bombovú hrozbu súvisiacu s STU uzavreli Vazovovu ulicu v Bratislave

13.05.2024 10:42, aktualizované: 11:07

Priestory školy aktuálne kontrolujú policajti.

Extrémizmus / AfD / Protest / Demoštrácia /

Nemeckú AfD môže kontrarozviedka viesť ako extrémistickú, rozhodol súd. Podpredseda hnutia zúri

13.05.2024 10:07

Rozsudok okrem iného znamená, že kontrarozviedka môže stranu a za určitých okolností aj jej predstaviteľov sledovať s pomocou spravodajských postupov vrátane odposluchov.

požiar

Obľúbený bratislavský podnik na Dunaji zachvátili plamene, zasahovalo 17 hasičov

13.05.2024 09:31, aktualizované: 11:29

Podľa dopravných aplikácií sa na nábreží v okolí požiaru tvoria kolóny.

nakupy

Poradíme Vám s nákupom čohokoľvek a odporučíme TOP produkty

Štatistiky blogu

Počet článkov: 15
Celková čítanosť: 10100x
Priemerná čítanosť článkov: 673x

Autor blogu

Kategórie