Založ si blog

Ružový slon – obľúbený sexshop

Ruzový slon je čoraz známejší a obľúbenejší sexshop, ktorý má okrem internetového obchodu aj dve predajne u nášho suseda v Českej republike. To však nič nemení na fakte, že Ružový slon je na slovenskom trhu čoraz obľúbenejší.



Maskotom Sexsohopu je ružový slon z reklamy, ktorý má už niekoľkoročnú tradíciu. Zákazníci tu nájdu erotické hračky, pomôcky, sexi oblečenie, podporu erekcie, kondómy… všetko pre dokonalé spestrenie vášho intímneho života. Zatiaľ čo produkt pochádza od overeného výrobcu a je pripravený na odoslanie, Pink Elephant je najlepší produkt, ktorý je momentálne na trhu dostupný.


Sexshop Pink Elephant si zamilujete nielen pre širokú škálu produktov, ale aj pre efektívnu kategorizáciu. Ružový slon obslúžil desaťtisíce zákazníkov, ktorým priniesol množstvo pozitívnych recenzií a hodnotení.
Ja osobne si musím dať pozor na diskrétne balenie produktu!

Ružové slony nie sú na trhu erotických pomôcok a hračiek žiadnou novinkou, práve naopak, majú za sebou dlhú históriu. Táto kamenná predajňa bola otvorená už v polovici deväťdesiatych rokov a odvtedy tu zákazníci vždy našli osvedčené produkty.

Filozofiou sexshopu je diskrétny a profesionálny prístup. Už som spomínal diskrétnosť a toto sa naozaj hodí. Čo sa týka ich profesionálneho prístupu, nazývajú sa „Elephant Team“, teda skupina odborníkov, ktorí spolupracujú na maximalizácii spokojnosti zákazníkov. V roku 2020 bol Ružový slon navyše portálom Heureka označený za najlepší obchod s elektronikou roka, čo ukazuje, že jeho kvalita je skutočne overená.


Poštovné je zadarmo pri nákupe nad 60 €, ale po registrácii budete klasifikovaný ako stály zákazník s dopravou zadarmo pri nákupe nad 35 € (inak poštovné začína na približne 2,99). Ďalšou výhodou sexshopu Ružový slon je, že objednávky prijímajú aj v sobotu a nedeľu a balíčky balia zákazníkom až do 21:30. Na určité typy položiek môžete dokonca získať darčeky zadarmo!

Prejdime k tomu, čo si vlastne u ružového sloníka môžete kúpiť. Sexshop ponúka široký sortiment sexuálnych hračiek a hračiek, ktoré spestrí váš sexuálny život a umožnia ženám a mužom nájsť si vlastnú intimitu a ponúkajú aj špeciálne balíčky určené len pre páry. Vybrátor, kolíky, womanizery, gumové anče, BDSM príslušenstvo…No všetko na čo si spomeniete.

Ľudia, ktorí milujú klasiku, ako aj tí, ktorí majú záujem vyskúšať niečo nové a úplne iné, budú chcieť vyskúšať Ružový slon! Od klasických vibrátorov, Venušine guľôčky, lubrikanty (aj z prírodných materiálov), dildá až po dildá, vákuové pumpy, erekčné krúžky a ďalšie, tieto posunú váš sexuálny zážitok na úplne inú úroveň!

Samozrejme, ako som už načrtol v úvode, v Ružovom slonovi nájdete okrem sexuálnych pomôcok a hračiek aj kvalitnú sexi bielizeň pre mužov aj ženy a áno, nájdete tu aj sexi oblečenie, sú Wait, aj skvelý darček pre partnera, ale prečo ho darovať len svojej polovičke… Skvelý darček aj pre partnera (sexi hasiča alebo sexi policajta či lekára?)

Kde kúpiť erotické pomocky? Eros.sk

06.05.2024

Zaujímavosť na úvod : vedeli ste o tom, že prvé dildo je staré cca 10.000 rokov, ale nafukovacia anča vznikla až počas druhej svetovej vojny? Svedčí to o tom že ženy sú podstatne dlhšie nespokojné ako muži 🙂 Každý sa rád nechá rozmaznávať. Veď čo je zlé na tom, cítiť sa dobre a relaxovať? Máme radi dobré jedlo, hudbu, zábavnú spoločnosť a dobrý sex. [...]

Erotické poviedky – podcast

01.05.2024

Nebaví Vás čítať? Máme pre Vás riešenie : erotické poviedky na spotify a podmaze. Napísali sme pre Vás erotické poviedky, ktoré si zamilujete. Pretože ich nemusíte čítať 🙂 Nahrali sme ich pre Vás ako podcast na spotify a podmaz, kde si ich zdarma vypočujete. Podcast na spotify nájdete TU Podcast na podmaze nájdete TU Tvorbu sexpoviedok podporil náš obľúbený sexshop , [...]

Dermacol – kvalitná kozmetika

03.04.2024

Česká značka Dermacol už viac ako polstoročie zdokonaľuje pleť a stará sa o krásu žien. Jedenz prvých krycích make-upov na svete vznikol v českom laboratóriu Dermakol. Už v šesťdesiatych rokochho používali hollywoodske hviezdy a Dermacol je aj po päťdesiatich rokoch synonymompre dokonalý make-up nielen v Českej a Slovenskej republike, ale aj na celom svete.

Robert Kaliňák

Kaliňák: Po zasadnutí Bezpečnostnej rady predstavia členovia prvé návrhy opatrení

21.05.2024 17:04

Po stredajšom plánovanom zasadnutí Bezpečnostnej rady SR sa dozvieme, aká je aktuálna situácia po atentáte na Roberta Fica.

Izrael / Vojak / Armáda / Gaza /

Už žiadny priamy prenos z Gazy. Izrael zhabal novinárom kamery

21.05.2024 16:42

Izrael vyzval "národy civilizovaného sveta", aby vystúpili proti žiadosti hlavného prokurátora Medzinárodného trestného súdu (ICC) o vydanie zatykačov na členov vlády.

železnica, cyklotrasa, Poltár, Rimavská Sobota

Tragédia na železničnej stanici v Nitre, o život prišiel 16-ročný chlapec

21.05.2024 16:40

Policajná hliadka našla telo bez známok života v blízkosti železničnej trate pod sídliskom Klokočina.

taraba

Taraba avizuje zmeny pri novele zákona o ochrane prírody

21.05.2024 16:27

Novele zákona o ochrane prírody a krajiny sa parlament venuje v skrátenom legislatívnom konaní.

nakupy

Poradíme Vám s nákupom čohokoľvek a odporučíme TOP produkty

Štatistiky blogu

Počet článkov: 15
Celková čítanosť: 10457x
Priemerná čítanosť článkov: 697x

Autor blogu

Kategórie